Gmailiseren: Het beste van Gmail, zonder @gmail adres

18
feb

Sinds het afgelopen jaar heb je toegang tot e-mail van andere providers, zoals Yahoo! Mail of Outlook.com, via de Gmail-app van Android. En er is positieve feedback ontvangen van gebruikers die dit doen. Velen van jullie zouden meer van Gmail’s krachtige functies willen, zoals bescherming tegen spam en de indeling van de inbox, op deze accounts, maar het niet doen vanwege het gedoe rond het veranderen van een e-mailadres.

Ze zijn het met je eens. Dus vanaf vandaag, bij gebruik van Yahoo! Mail of Hotmail / Outlook.com, is er nu de mogelijkheid om de inbox te Gmailiseren.

Het Gmailiseren koppelt het bestaande account aan Gmail, zodat u alle toeters en bellen -spam bescherming, inbox indeling en zelfs Google Now-kaarten op basis van ontvangen mail -zonder het huidige adres op te zeggen.

Het enige wat u gedaan moet worden is het openen van de Gmail-app, aanmelden bij uw e-mailaccount(s), en Gmailiseren inschakelen. En natuurlijk behoudt je altijd de controle -dus wanneer je van gedachten verandert, zijn de account(s) te allen tijde te ontkoppelen, en blijven ze te benaderen via de Gmail-app zonder Gmailiseren te gebruiken.

Er is enthousiasme om het beste van Gmail beschikbaar te maken voor meer gebruikes, en het toevoegen van andere e-mailproviders om te Gmailiseren zit in de pijplijn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *