Onjuiste bedrijfsgegevens in Google

Onjuiste bedrijfsgegevens in Google
9
mrt

 

Heel veel bedrijven in Nederland worden automatisch vermeldt in de zoekmachine van Google en in Google Maps. Het kan voorkomen dat deze gegevens onjuist of verouderd zijn. Wil je gegevens aanpassen, doe dan het volgende:

Schermafbeelding 2016-03-09 om 14.51.37Zoek op de bedrijfsnaam gevolgd door de plaatsnaam. Als het goed is komt de bedrijfsvermelding rechts in beeld. In die bedrijfsvermelding staat een link ‘Een bewerking voorstellen’. Klik op die link en stel een bewerking voor.

Ga vervolgens naar Google Mijn Bedrijf. Maak hier een Google Account aan of login met uw Google Account en begin met het aanmelden van uw bedrijf. U kunt uw bedrijf verifiëren per post en soms ook telefonisch. Na verificatie kunt u uw gegevens direct wijzigen en heeft u de volledige controle over uw bedrijfsvermelding. Voeg zoveel mogelijk informatie toe voor een betere vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf.

Peter Driessen is eigenaar van Studioio.nl, een klein creatief digital marketing bureau. Ook is hij sinds 2012 Topbijdrager op diverse productforums van Google om antwoord te geven op diverse vragen van webmasters. In 2014 heeft hij topbijdragers.nl opgericht om de kennis en expertise van alle Nederlandse topbijdragers te delen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *